Hoe werkt het ?

Stijgende vaste last 

Als u geen zonnepanelen heeft koopt u iedere maand stroom aan bij uw energie leverancier. De energierekening valt onder de vaste lasten.  Zolang u niet zelfstandig energie op wekt en stroom moet aankopen van uw leverancier is uw looptijd dus oneindig. Gezien de energie prijzen de laatste 20 jaar meer dan verdubbelt zijn, dit is voornamelijk door de belasting op energie, kunnen we stellen dat de energierekening een stijgende vastlast is.

 

Zonnepanelen plaatsen

Door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak gaat u nu  zelf stroom opwekken. Door de opgewekte stroom hoeft u hierdoor geen stroom meer aan te kopen van uw energieleverancier. De zonnepanelen worden gerealiseerd doormiddel van een duurzaamheidslening. Daardoor zijn de zonnepanelen direct uw eigendom.

Direct besparen

De stroom die u maandelijks opwekt met de zonnepanelen is gemiddeld net zoveel als dat u zelf maandelijks verbruikt. Hierdoor bespaart u iedere maand op uw stroomkosten van uw energie rekening. 

De Panelen betalen zich zelf

De zonnepanelen moeten daarentegen wel betaald worden. Maar omdat de maandelijkse aflossing van de zonnepanelen een vast bedrag is dat nooit meer hoger zal worden en dat gemiddeld lager ligt dan uw kosten voor elektra, betalen de panelen zich niet alleen zelf terug maar bespaard u ook nog eens iedere maand direct geld.

 

30 jaar garantie

De zonnepanelen hebben zichzelf binnen 10 jaar afgelost, Onze hoogwaardige Nederlandse zonnepanelen van Exasun bieden maar lieft 30 jaar product en 30 jaarvermogens garantie. Hierdoor kunt u na de eerste 10 jaar nog eens de aankomende 20 jaar zorgeloos stroom opwekken!