Kwaliteit

Wij bied een systeem aan dat klaar is voor de toekomst en dat zich onderscheidt van het over grote deel van de markt door niet met Aziatische producten te werken maar juist kiest voor een Nederlands product.

The Solar Company kiest voor de hoogste klasse in kwaliteit, maar wat betekend eigenlijk kwaliteit? Iedereen die zonnepanelen verkoopt biedt toch goede kwaliteit?

De kwaliteit van iets is de mate waarin datgene goed is of aan bepaalde normen voldoet. De kwaliteit van een product mag geen toeval zijn, maar iets wat altijd volgt op het productieproces.”

 

Het opwekken van elektriciteit door de gelijkstroom van het zonnepaneel om te zetten naar wisselstroom wat wij weer uit onze stopcontacten halen, is het productieproces van een zonnestroom-installatie. Bij het maken van een investering “het kopen van zonnepanelen” wil men zo’n lang en hoog mogelijk rendement behalen. Als er schade of gebreken zijn aan de producten van de zonnestroom installatie, na de productgarantie, met als gevolg rendementsverlies is klant genoodzaakt opnieuw te gaan investeren of kiest er voor om weer stroom bij te moeten gaan kopen.  

Uit onderzoek van de consumentenbond blijkt dat de norm op de product garantie van de zonnepanelen 10 jaar is, De vermogensgarantie die altijd op zonnepanelen zit is van toepassing op geleidelijke achteruitgang van de productie van werkende panelen. Gangbaar is een garantie op 80% van het vermogen na 20 of 25 jaar.

 

Let op: als een zonnepaneel in het geheel dienst weigert na de termijn van de productgarantie, heb je niets aan een nog lopende vermogensgarantie. Als beide even lang zijn is dat dus wel zo fijn, maar dat komt nog weinig voor.”

Hoogwaardige, Esthetische zonnepanelen ontwikkeld & geproduceerd in Nederland

EXASUN is een innovatieve Nederlandse Solar PV fabrikant. Zij produceren Glas-Glas zonnepanelen met een hoge efficiency en lange levensduur, op hun eigen productielijn te Den Haag. EXASUN is in de afgelopen jaren meermaals in de prijzen gevallen en heeft meerdere awards gewonnen voor haar innovatieve zonnepanelen. In 2015 wonnen zij de Solar Solutions Innovatie Award voor hun Back Contact on Glass technologie. De technologie op basis waarvan al hun zonnepanelen geproduceerd worden.

  • Glas-Glas constructie 

 

  • Spannings vrij

 

  • 30 jaar productgarantie 

 

  • 30 jaar vermogensgarantie min.85%

 

  • Belastbaar >450kg

 

  • Hoge efficiëntie bij lage zon intensiteit (typische Nederlands)

 

  • Hoge Performance Ratio -kWh/kWp

 

  • Volledig zwart 

 

  • 3 Cold bypass-diodes.