Helder, begrijpelijk en oprecht advies over solar

The Solar Company is specialist in zonnepanelen voor Groningen en Drenthe. Wij adviseren en leveren het juiste solarsysteem voor elk dak en elk budget. Het is belangrijk dat u bij investering in zonnepanelen de juiste keuze maakt voor uw situatie. De beste keuze kunt u alleen maken op basis van begrijpelijke en correcte informatie. Daarom begint elk zonnepanelenproject voor ons met een vrijblijvend adviesgesprek. Aan het eind van ons adviesgesprek weet u alles wat u wilt weten en moet weten voor de beslissing over aanschaf van uw zonnepanelensysteem.

Meer over onze producten en diensten

Wat wel eens wordt vergeten bij duurzame energieprojecten voor particulieren, is de mens die erachter zit. The Solar Company stelt juist de mens centraal. U wilt investeren, u wilt iets goeds doen voor de wereld om u heen. Maar dan wilt u toch ook waar voor uw geld? Er zijn tegenwoordig zo veel mogelijkheden, dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Wilt u verduurzamen, maar zit u met vragen? Neem dan eens contact op met The Solar Company. Want van ons krijgt u helder, begrijpelijk en oprecht advies op maat over zonnepanelensystemen en alles wat daarbij komt kijken, zoals subsidiemogelijkheden.

Jasper Dietz - adviseur & oprichter van The Solar Company

Duurzame energie heeft de toekomst. En zonne-energie speelt een grote rol in onze energietransitie. Het enorme belang van CO2-reductie voor de toekomst van onze wereld, hoeven wij hopelijk aan niemand meer uit te leggen. Met onze maatwerkoplossingen bieden wij een uitstekend zonnepanelensysteem voor elk dak en voor elk budget. En daarbij kijken wij ook naar de toekomst. Immers, u investeert toch voor de lange termijn? Daarom vinden wij het belangrijk om systemen te leveren die uitstekend zijn voorbereid op de energie-opslagmogelijkheden van de toekomst. The Solar Company biedt een oplossing voor elk budget en elk dak.

Cindy Konijn - adviseur binnendienst van The Solar Company

´╗┐Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek