Wevolt Zonnedakpan

Met een Wevolt Energiedak dat is gedekt met Wevolt zonnedankpannen combineer je de schoonheid van een karakteristiek dak met keramische dakpannen én de voordelen van zonne-energie. Zo draag je samen met Wienerberger bij aan een duurzame toekomst. Energiek en karakteristiek.

Behoud van karakter

Als je bewust kiest voor een woning met een karakteristieke uitstraling, zie je liever geen conventionele zonnepanelen op het dak. Met de Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen blijft de karakteristieke uitstraling van het pannendak behouden. De zonnedakpan komt qua uiterlijk volledig overeen met de keramische Alegra 10 dakpan, maar is voorzien van een geïntegreerd zonnepaneel.

De pluspunten op een rij

Met een Wevolt Energiedak kies je bewust voor een duurzame oplossing die ook nog eens esthetisch is. De Alegra 10 Wevolt zonnedakpan levert zonne-energie met behoud van karakter. Daarbij ben je verzekerd van de bekende kwaliteit en betrouwbaarheid van Wienerberger. Benieuwd naar de andere voordelen? Klik op de plusjes en ontdek ze allemaal.

Efficiënt, praktisch en betrouwbaar

Onze betrouwbare zonnedakpan beschermt het dak tegen weersinvloeden en wekt tegelijk energie op. Twee toepassingen zijn slim in één product gecombineerd. Bovendien heeft de Alegra 10 Wevolt zonnedakpan een efficiënte en praktische plug & play-verwerking. In de animatie zie je hoe het precies werkt. Of bekijk alle technische specificaties.

Youtube video