Wat zijn voor u de beste zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn er in vele soorten, maten, kwaliteiten, kleuren en prijscategorieën. Maar wat is voor u nou eigenlijk de beste keuze? The Solar Company biedt een doordacht assortiment zonnepanelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en situatie te beoordelen, zodat wij u een goed advies op maat kunnen geven.

Kleuren zonnepanelen

Wij bieden zonnepanelen in verschillende kleurstellingen. Is het optisch aspect belangrijk, bijvoorbeeld op het schuine dak van uw mooie woning? Of gaat het om panelen die niet of nauwelijks zichtbaar zijn, bijvoorbeeld omdat ze op het platte dak van uw bedrijfspand geplaatst worden? The Solar Company levert en installeert zonnepanelen in de kleur die past bij het huis of pand. 

Ik wil advies

Maten

Zonnepanelen zijn er in diverse maatvoeringen. Hoe groter het oppervlak van een pv-paneel, hoe hoger de opbrengst. Maar voor locaties waar wat minder ruimte beschikbaar is, kunnen smallere panelen een prima oplossing zijn. 

Kwaliteit en prijs zonnepanelen

U vindt bij The Solar Company zowel glas-folie als glas-glas zonnepanelen. De opbrengst per paneel, kwaliteit, bijbehorende garantietermijnen en prijscategorieën lopen uiteen. Wat voor u de beste keuze is, hangt af van verschillende factoren. Die lichten wij graag in een persoonlijk gesprek toe.

Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek