Wat is het beste zonnepanelensysteem? Vertrouw op ons zonnepanelen advies 

Weet u nog niet zeker of u uw budget wilt besteden aan zonnepanelen? Of wilt u weten wat voor u het beste systeem zou kunnen zijn? Maak gerust een afspraak voor een adviesgesprek met The Solar Company. Elk adviesgesprek is geheel vrijblijvend, u zit na dit gesprek nog nergens aan vast. Aan het eind van ons adviesgesprek weet u alles wat u wilt weten en moet weten om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen over aanschaf van uw zonnepanelensysteem.

Ja, ik wil een vrijblijvend adviesgesprek

Voorbereid op de toekomst

Uw zonnepanelensysteem heeft een lange levensduur. Met uw panelen kunt u gemiddeld minstens 25 jaar vooruit. Met de afbouw van de salderingsregeling voor elektriciteit in het verschiet, zullen er allerlei nieuwe energie-opslagsystemen ontstaan. Al onze systemen zijn voorbereid op deze toekomstige opslagsystemen. 

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij The Solar Company kijken we vooruit. U investeert in een systeem voor tientallen jaren. Dan is het belangrijk dat u kiest voor een systeem dat op de lange termijn de gunstigste verhouding tussen kosten en opbrengsten heeft. Wij adviseren u over de financiële consequentie van elke mogelijkheid, zodat u weloverwogen uw beslissing kunt nemen. Ook nemen wij u graag bij de hand als het gaat om subsidiemogelijkheden. 

Meer over subsidiemogelijkheden